Нова песна од Nile

Нова песна од Nile

Новиот албум на Nile, „Vile Nilotic Rites“ излегува дури во ноември, но денес имаме можност да слушнеме како ќе звучи. Nile издадоа lyric video за првата песна од албумот „Long Shadows of Dread“.