Нова песна од Overkill. И тоа каква!!!

Нова песна од Overkill. И тоа каква!!!

Новиот албум на Overkill ќе излезе кон крајот на февруари следната година. Фацките решија да ја објават првата песна-убиец од албумот. Песната се вика „Last Man Standing“ и гази сè пред себе. Чуден, но добар индустријал влез, а во продолжение старошколска трешерска лекција!