Нова песна од Queensrÿche

Нова песна од Queensrÿche

Queensrÿche уште од сега решија да откриваат како ќе звучи новиот албум „The Verdict“. Албумот ќе излезе во март следната година, а сега имаме можност да ја слушнеме втората песна од албумот „Man The Machine“.