Нова песна од Rhapsody Of Fire

Нова песна од Rhapsody Of Fire

Минатата недела го најавија новиот албум „The Eighth Mountain“ кој ќе излезе во февруари следната година. А, еве сега имаме можност и да слушнеме како ќе звучи сето тоа. Rhapsody Of Fire издадоа lyric video за песната „The Legend Goes On“.