Нова песна од Sepultura

Нова песна од Sepultura

Новиот албум на бразилците излегува на почетокот на следната година, а се вика „Quadra“. Како најава, денес го издадоа синглот „Isolation“, кој мислам дека воедно е и првата песна од новиот албум. Како и да е, песната звучи остро, бесно и динамично. Интересно…