Нова песна од Sinister

Нова песна од Sinister

Новиот албум на Sinister се вика „Deformation of the Holy Realm“, а официјално излегува задутре. Во меѓувреме можеме да слушнеме (и прочитаме) една доста напукана дет металштина. Поточно „Apostles of the Weak“. Звучи одлично!