Нова песна од Sodom

Нова песна од Sodom

Кон крајот на следниот месец излегува новиот албум на Sodom, „Genesis XIX“. За да не чекаме уште долго време, денес старците стримуваат нова песна. Песната се вика „Indoctrination“, има малку досадничко шаблонизиран панкерски текст ама генерално е океј. Старошколски треш во панкерски манир.