Нова песна од Soulfly

Нова песна од Soulfly

Новиот албум на Soulfly, „Ritual“ излегува следниот месец. Веќе имавме можност да слушнеме по некој звук, арно ама сега имаме можност да ја слушнеме „Dead Behind the Eyes“ на која гостува Ренди Блајт од Lamb of God.