Нова (?) песна од Stratovarius

Нова (?) песна од Stratovarius

Се чудам дали е нова или е од којзнае кога зашто доаѓа од нивното ново компилациско издание со неиздадени (или ретки) песни. „Enigma: Intermission II“ излегува наскоро, а имаме можност да ја слушнеме „Unbreakable“. Песнава во најмала рака е евровизиски хит. Можеби не е песна што би земала прво место на Евровизија, но сигурно е една од оние кои ќе се „вртат“ долго време. Џизс…