Нова песна од Suicidal Tendencies

Нова песна од Suicidal Tendencies

Новиот албум на Suicidal излегува следниот месец преку Suicidal Records. Албумот се вика „STill Cyco Punk After All These Years“, а како звучи веќе е познато, Suicidal го тераат филмот 37 години (со една минорна пауза). Доказ за тоа е и новата песна „F.U.B.A.R.“.