Нова песна од Suicidal Tendencies

Нова песна од Suicidal Tendencies

Новиот албум на Suicidal Tendencies (за кој знаеме дека ќе е панк класика) излегува на почетокот од септември. Веќе слушнавме една песна, но еве сега имаме можност да слушнеме и уште една. Песничката се вика „It’s Always Something“.