Нова песна од Testament

Нова песна од Testament

И додека ги броиме месеците за новиот албум „Titans of Creation“, Testament решија да стримуваат песна. Станува збор за првата песна од албумот, „Children of the Next Level“ која, впрочем е Testament класика. Да слушнеме.