Нова песна од Unleashed

Нова песна од Unleashed

Не чекавме многу… Имаме можност да ја слушнеме (и прочитаме) првата песна од новиот албум на Unleashed. „Lead Us Into War“ ми се чини како Unleashed класика, моќна, мелодична, тензична, со содржајни солажи. „The Hunt for White Christ“ излегува во октомври…