Нова песничка од Metal Church

Нова песничка од Metal Church

Metal Church во април ќе издадат компилација (From the Vault) со песни кои досега не се издадени. Покрај тоа, ќе има и неколку преработки и неколку песни од настапи во живо. Денес ја слушаме „For No Reason“, која е апсолутен фаворит за мене. Особено солажата!