Нови црнила од Mayhem

Нови црнила од Mayhem

Новиот албум на Mayhem, „Daemon“ треба да излезе во октомври, а веќе имаме можност и да слушнеме како ќе звучи. Црнилата што ги слушаме се викаат „Worthless Abominations Destroyed“.