Новиот албум на Mayhem доаѓа во октомври

Новиот албум на Mayhem доаѓа во октомври

Новиот албум на Mayhem се вика „Daemon“, а се очекува да излезе кон крајот на октомври. Засега нема звуци, освен насловната и листата со песни кои ќе се најдат на албумот.

01. The Dying False King
02. Agenda Ignis
03. Bad Blood
04. Malum
05. Falsified And Hated
06. Aeon Daemonium
07. Worthless Abomination Destroyed
08. Daemon Spawn
09. Of Worms And Ruins
10. Invoke The Oath