Новитет од Sepultura

Новитет од Sepultura

„Quadra“ излегува дури на почетокот од февруари следната година, а во меѓувреме имаме прилика да ја слушнеме „Last Time“, втората (и одлична) песна од албумот. Песната изобилува со металштина и одлична, одлична продукција. Многу добро, секоја чест.