Новитети од Incantation

Новитети од Incantation

Incantation најавуваат нов албум за август. Албумот се вика „Sect of Vile Divinities“, а нема воопшто да чекаме за да слушнеме како ќе звучи. Incantation издадоа lyric video за „Propitiation“.