Новости од Dream Theater

Новости од Dream Theater

Во март следната година Dream Theater тргнуваат на тримесечна северноамериканска турнеја, но… Пред да заминат на турнеја, во февруари 2019 ќе го издадат својот нов албум „Distance Over Time“. Засега имаме можност да слушнеме 36 секунден тизер и, да бидам искрен, како не-фан на Dream Theater, парчево звучи фантастично добро…