Obituary имаат нов сингл

Obituary имаат нов сингл

Поминаа две години од self titled албумот на Obituary, а во меѓувреме откриваат дека работат на нов материјал. Денес, официјално излезе новиот сингл „A Dying World“, кратка хардкор-панк песна, нормално, во нивниот препознатлив стил, зачинета со солажички. Има некој поим што значи насловнава?

Песната можете да ја слушнете тука.