Одличен белгиски дет метал

Одличен белгиски дет метал

Carnation се одличен дет метал бенд од Белгија. За неколку дена го издаваат својот втор албум, „Where Death Lies“, а како најава снимија спот за песната „Sepulcher of Alteration“. Одлично, одлично.