Одличен кинески блек метал

Одличен кинески блек метал

Па, нема само за корона вирус да слушаме од Кина. Vengeful Spectre се млад блек метал/фолк бенд од Гуандонг, Кина. „Испорачуваат“ одличен блек метал, а во тоа можете и сами да се уверите. Нивниот прв албум „Vengeful Spectre“ излезе пред дваесетина дена, па имаме можност да го преслушаме цел (додуша, скромни 6 песни). Препорака!