Одличен стонер метал

Одличен стонер метал

Hyborian се ментиши од Канзас и свират одличен стонер метал. Енергично и динамично. Постојат од 2015 година, а нивниот втор студиски албум „Volume II“ излезе вчера и тоа преку Season of Mist. Еве како звучи сето тоа.