Одличен треш

Одличен треш

Harlott се одличен треш метал бенд од Мелбурн. Утре им излегува новиот албум „Detritus of the Final Age“ кој звучи одлично и експлозивно, напукано со енергија, одлични текстови и уште подобри солажи. Имаме можност да ја слушнеме одличната „As We Breach“ со која го отвораат новиот албум.