Одличен треш

Одличен треш

Enforced се треш бенд од Ричмонд, САД. Бендот постои 5 години, имаат две демоа, три синглови и еве и втор албум. Не е дека Enforced измислиле топла вода ама звучат одлично. Брзо, мелодично, енергично и старошколски. Нивниот втор албум „Kill Grid“ излезе вчера, а во меѓувреме снимија и спот. Еве како звучи сето тоа.