Одлична металштина

Одлична металштина

Madrost се одличен треш/дет метал од Калифорнија. Пред неколку дена издадоа нов албум, поточно „Charring the Rotting Earth“ кој звучи одлично. Старошколски стил, по некое бластче и одличен вокал. Проверете сами.