Одлична песна од Carcass

Одлична песна од Carcass

Следниот месец Carcass ќе издадат ново ЕР издание. Изданието се вика „Despicable“, а денес имаме можност да ја преслушаме „The Long and Winding Bier Road“, која звучи како да побегнала од „Swansong“ пред 24 години, што е навистина добро. Само подмладено, се разбира.