Onslaught имаат нов спот

Onslaught имаат нов спот

Onslaught снимија спотче за песната „A Perfect Day To Die“ која се наоѓа на истоимениот албум кој треба да излезе годинава. Песната е опасно добра трешерица според сите познати и непознати критериуми. А, да, да не заборавиме дека Onslaught свиреа и во Скопје пред точно 11 години.