Onslaught имаат нов спот

Onslaught имаат нов спот

Новиот албум на Onslaught ќе излезе на почетокот од следниот месец. А во меѓувреме снимија „џокерски“ спот за „Bow Down to the Clowns“. Трешерска класика.