Onslaught имаат новa песна

Onslaught имаат новa песна

Новиот албум на Onslaught, „Generation Antichrist’ ќе излезе на почетокот на август ама фаците не се штедат. Мислам дека ова е втора песна што ја стримуваат. Песната се вика „Religiousuicide“ и меле, дроби… Многу добар трешерски „испад“. Одличен текст, патем.