Опасен дет метал

Опасен дет метал

Тргна денот со добар дет метал. Plague Years се од Детроит, свират одличен дет/треш ама со малку помодерен продукциски пристап. Како и да е, нивниот нов албум „Circle of Darkness“ официјално излегува утре, а еве и како звучи. Имаме можност да преслушаме дури две песни од албумот. Ова е тоа!!!