Опасна песна и опасен спот од една опасна забеготина

Опасна песна и опасен спот од една опасна забеготина

Си дојде, си седна, си стави слушалки, си пушти музиче и си прошета. Така изгледа новиот спот на Devin Townsend за песната „Genesis“ која се наоѓа на неговиот нов албум „Empath“. Албумот излегува кон крајот на март, а за песната ќе се воздржам зашто вакво нешто не се опишува со зборови.