Опасни Холанѓани

Опасни Холанѓани

Soulburn доаѓаат од Олдензал, Холандија. Свират дет/блек/дум метал кој звучи одлично, особено продукцијата на новиов албум е многу интересна. Како и да е, албумот „Noa’s D’ark“ (одлична игра на зборови) излегол пред неколку дена, а во меѓувреме снимиле и спот за „Shrines of Apathy“. Проверете ги.