Opeth имаат нов спот

Opeth имаат нов спот

Opeth имаат ново анимирано спотче за песната „Ingen sanning är allas“, која се наоѓа на нивниот последен двоен албум „In Cauda Venenum“. Албумот излезе пред точно два месеци.