Opeth имаат уште едно анимирано спотче

Opeth имаат уште едно анимирано спотче

Им тргна со анимираниве спотови. Овојпат, „цртаниот“ е за песната „Universal Truth“, која се наоѓа на нивниот актуелен албум „In Cauda Venenum“. Бујрум!