Opeth полека го одмотуваат клопчето

Opeth полека го одмотуваат клопчето

До излегувањето на „In Cauda Venenum“ има уште триесетина дена, а досега имавме можност да мириснеме како ќе звучи албумот. Но, да не останеме само на таа една нова песна, Opeth решија да стримуваат уште една, поточно „Dignity“. Драмско-сценско дело со одлична солажа во првиот дел од претставата!