Opeth со ново капитално дело

Opeth со ново капитално дело

Делото се вика „In Cauda Venenum“, ќе излезе на крајот од септември и тоа и на англиски и на шведски. Капиталноста на делото претпоставува издание на два диска. Денес имаме можност да ја слушнеме „Heart in Hand“. Добра едночинка, нема збор. Тргна неделава со чудни омоти…