Оркестралниот албум на Blind Guardian...

Оркестралниот албум на Blind Guardian...

Blind Guardian веќе подолго време работат на монументалниот (има 36 песни) оркестрален албум „Twilight Orchestra: Legacy of the Dark Lands“, кој треба да излезе на почетокот од ноември. Денес имаме можност да ја слушнеме „Point Of No Return“. Феноменално!