Overkill имаат нов спот

Overkill имаат нов спот

Спотот практично е „потсетник“ за новиот албум „The Wings of War“ кој официјално излезе вчера. Спотот е за песната „Welcome to the Garden State“, истиот е баш ќежуал а песната е панкеро-трешерајска.