Ози има нов спот

Ози има нов спот

Ози реши да го одбележи „Ordinary Man“ по пропис. Сними спот за насловната песна (на која гостува Елтон Џон бај д веј), кој впрочем е автобиографска видео приказна. Потсетување, „Ordinary Man“ излезе кон крајот на минатиот месец.