Ozzy има нова песна

Ozzy има нова песна

Не знам дали со ова најавува можеби албум наскоро, но, ете, Ози има нов сингл. Песната се вика „Under The Graveyard“. Кога станува збор за вакви метузалеми ќе останам воздржан…