Paradise Lost најавуваат нов албум

Paradise Lost најавуваат нов албум

Новиот албум на Paradise Lost се вика „Obsidian“ и ќе излезе кон крајот на мај. Засега и нема некакви новости, освен тоа што се претргнаа да направат тизерче од дури 12 секунди. И тоа најверојатно од некое интро за песна.