Periphery најавуваат нов албум со нов спот

Periphery најавуваат нов албум со нов спот

Новиот албум на постмодернистиве се вика „Periphery IV: Hail Stan“ и ќе излезе во април. А, како ќе звучи можете да пресудите сами од спотот за песната „Blood Eagle“.