Почина Ларс Горан Петров

Почина Ларс Горан Петров

Откако минатата година објави дека боледува од рак, вчера на 49 годишна возраст почина Ларс Горан Петров. На сцената ќе остане запаметен како вокал на Entombed (кои имавме можност да ги гледаме во Скопје), но и во многу други бендови и проекти како: Firespawn, Allegiance, Comecon, Morbid, Nihilist. Последен поздрав, Chief Rebel Angel!