Почина Рајли Гејл, вокалот на Power Trip

Почина Рајли Гејл, вокалот на Power Trip

Денес на 35 годишна возраст, ненадејно почина Рајли Гејл, вокалот на Power Trip, но и член на други музички проекти како Masterpiece Machine и Balls Out. Нема детали за причините за смртта, а ние само ќе го поздравиме неговото металствување на овој свет. RIP!