Почина Рид Малин

Почина Рид Малин

На 53 годишна возраст, почина Рид Малин, тапанарот на Corrosion of Conformity. Малин беше тапанар со најдолг стаж во CoC, во периодот од 1982-2001 па потоа 9 годишна пазуа и повторно од 2010 до денес. Беше активен и во други бендови и проекти. Причините за смртта не се откриени. RIP.