После долго време и Dream Theater имаат нов спот

После долго време и Dream Theater имаат нов спот

Уште два месеци и ќе помине една година откако излезе „Distance over Time“. Ново е тоа што снимија спот за песната „At Wit’s End“. Ете, чисто да не се заборави албумот.