После пет години, My Dying Bride најавуваат нов албум

После пет години, My Dying Bride најавуваат нов албум

Новиот албум на My Dying Bride се вика „The Ghost of Orion“, а ќе излезе на почетокот од март годинава. За да не се чудиме како ќе звучи, MDB ја стримуваат првата песна од албумот, „Your Broken Shore“.