„Предаторот“ на Saxon

„Предаторот“ на Saxon

Saxon снимија спот за песната „Predator“ на која како втор вокал се појавува Johan Hegg од Amon Amarth. „Predator“ се наоѓа на последниот албум на Saxon, „Thunderbolt“ кој излезе во февруари годинава. Добар спот, уште подобра песна. Додуша, на моменти имам впечаток како да слушам Amon Amarth.