Pshychotic Waltz конечно снимија и спот

Pshychotic Waltz конечно снимија и спот

Откако најавија камбек и откако стримуваа песна од новиот албум, во меѓувреме издадоа и анимиран спот за песната „All the Bad Men“. Ми се чини дека ова ќе биде одличен албум, иако не сум некој фан на камбек-бендови. Како и да е, „The God-Shaped Void“ излегува на 14 февруари, па ќе видиме со што си имаме работа.